06 – 40 96 19 31 info@bachkoorbwv.nl

Bachkoor

Stichting Bachkoor BWV

info@bachkoorbwv.nl

 

Stichting Bachkoor BWV

Houtwal 8, 4386 GK VLissingen, 0118- 623939, en 06 – 40 96 19 31

mail:   info@bachkoorbwv.nl

Huur kistorgel (Klop) : kistorgel@bachkoorbwv.nl  

Website: kvanschijndel@xs4all.nl                                                  

Privacy verklaring:

De Stichting Bachkoor BWV bezit de adres-, telefoon- en emailgegevens van de koorzangers. Daarnaast heeft zij een adresbestand van de zogeheten “Vrienden van het Bachkoor”. Deze omvat de mailadressen.

Genoemde gegevens worden niet met derden gedeeld en worden op verzoek van de betrokkenen meteen verwijderd. De gegevens van de zangers bij het opzeggen van hun deelneming aan activiteiten aan het koor als zanger en de “Vrienden van het Bachkoor” als dezen niet langer als “Vriend” te boek willen staan.

Laatstgenoemde categorie is onlangs (mei 2018) benaderd met de vraag of het Bachkoor hen mag e-mailen aangaande Cantatediensten en andere activiteiten van het koor, al dan niet middels de “Nieuwsbrief Bachkoor”. Van hen die niet reageerden is het adres inmiddels verwijderd.

Daarnaast beheert het Bachkoorsecretariaat een aantal e-mailadressen en eventueel telefoonnummers van diegenen met wie het correspondeert voor de uitvoering van optredens, zoals dirigenten, solisten en organisaties. Genoemde correspondentie vindt uitsluitend plaats voor uitvoeringen.

Verwijdering van gegevens vindt plaats op verzoek van genoemden en worden niet elders opgeslagen.

mei 2018. Het bestuur.

Onder: Motet “Ecce, quomodo moritur iustus” olv Jos van Veldhoven, Ned Bachvereniging. uitgevoerd na zijn afscheidsconcert